NE BATEM joc de Romania, cu mare stil

NE BATEM joc de Romania, cu mare stil

Azi a fost facut un drapel mare pentru Romania. Cel mai mare din lume al unui stat. Si pentru ca suntem noi statul ala sarac lipit, vai de capul lui, de ce sa nu iesim in evidenta cu ceva. Asa incat sa facem cel mai mare drapel si  sa ne laudam cu asta. Ok, pana aici toate cele bune.

 

Insa  NIMENI din cei care au facut drapelul asta, NIMENI dintre cei care au organizat asta habar n-au in ce tara traiesc, dar mai ales, habar n-au care sunt culorile drapelului Romaniei. Drept urmare, sa citim (la fel ca Basescu, tu-va-n… ) din Constitutia Romaniei, singura lege care teoretic guverneaza statul asta in care ne aflam.

cum ne batem joc de romania

Si chiar daca culorile drapelului Romaniei sunt: ALBASTRU, GALBEN, ROSU intr-o publicatie engleza, intamplator … THE GUARDIAN, apare articolul asta:

Screenshot_2013-05-27-21-09-00

Si acum vin sa intreb. Cine dracu e imbecilul care a avut voie sa trimita POZA ASTA catre The Guardian. Cine e imbecilul (sper ca nu e vreo agentie de presa – nu-i dau numele) care habar n-are care sunt culorile drapelului Romaniei si trimite o poza invers catre presa mondiala.

Drept umare, voi sunteti normali la cap? Voi traiti in tara asta? Voi va uitati la televizor? Ah stai, ca nimeni de la nici un televizor nu are parte de nici un fel de constiinta natioanala, dar mai ales de ceva cultura.

Pana una alta, era greu sa pui poza in OGLINDA? Astfel incat sa trimiti corect culorile drapelului? Sau aparatul ala de zbor stia oare ca trebuie sa zboare pe PARTEA CEALALTA?

Pana una alta … na, asta e tara pe care o meritam. Acum sa facem amendament in constitutie sa se vada si invers.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply