Antonescu te doare capu?

Am auzit-o si pe asta. Doi dusmani ideologici de moarte se unesc. Antonescu afirma ca e de datoria lui sa se implice in campania lui Geoana.

E de datoria ta cum adica? Adica ce, esti tu dator lui Geoana? Mircea cat i-ai dat frate ca sa fie asta dator la tine?

Nu stiu cati dintre voi mergeti la meciuri pe stadioanele patriei. Acolo se face cea mai multa politica din tara asta. Omul se duce frumos la meci, cu punga de seminte, cu ziarul de politica, se aseaza pe banca si incepe sa discute cu colegii sai: ia uite ce a mai facut ala, ai vazut emisiunea de aseara de la televizor cu ce a facut celalalt, ai vazut la OTV scandalul ala?
Da ba pase!! Asa!! Si asa mai departe. Iar de aici discutiile continua intr-un mod complet pasnic si civilizat, formandu-se opinii si aducandu-se argumente.

Cum politicienii nostri daca se duc la meciuri ori stau la tribuna oficiala si nu inteleg nimic, ori le vad doar la televizor, ei n-au inteles miscarea si rostul scnadarilor de la meciul de fotbal. Drept urmare le-au preluat. Si au preluat doar tampeniile de genul: fac eu sa moara mama!  Eu ! Eu! Eu!  Batman! Batman!

Antonescule nu ma prind. Tu nu iti dai seama ca iti pierzi in secunda asta tot electoratul pe care il mai aveai? Tie nu ti se pare oarecum ridicola chestia? Adica cum? Tu crezi ca asta e o solutie pentru romania?  Ce fel de solutie?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply