Buna, tocmai am intrat pe chat si am dat peste nick-ul tau

Daca data trecuta cand am primit un spam pe telefon venea de la un nume si nu un numar, astfel incat nu puteam sa ii raspund sau sa ii explic ceva, adineauri cum stateam linistit am primit urmatorul mesaj:

LAURA: buna! tocmai am intrat pe chat si am dat peste nick-ul tau, daca nu te deranjez, de unde esti si ce cauti? Pentru a raspunde trimite M laura: text.

Mesaj primit de la 1391.

Eh si la o cautare simpla pe google (sunt buni, au ales un numar care nu e indexat in google, inca) am gasit ca tariful pentru serviciul asta e de 0.99 centi pe sms, ca e un videochat cu roboti erotici [:)))] si ca sunt si altii care le-au raspuns la mesaj, iar acum nu mai scapa de ele. Pai da, la tariful ala te asiguri de un alt spam de vreo 10 mesaje cel putin. Si un thread dedicat pe softpedia.

Acum ce facem? OTV a vandut siteurilor de videochat baza de date de spam de la 100% adevarat? Baza de date pe care a cumparat-o pe bani frumosi de la altii? Sau aia au vandut-o iar?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply