Arpechim cumparata de Patriciu

Cine zice ca politicul nu face legea in tara asta? Si cum sa nu se auda de Patriciu, cand a doua rafinarie din tara este inchisa, iar o companie petroliera se clatina.
Totusi Petrom pare destul de credibila atat timp cat azi la bursa a detinut 17% din numarul total de tranzactii. Cu cele mai mici preturi, in scadere fata de toate zilele trecute. Lumea vinde actiuni Petrom, iar speculantii se bucura cumparand ieftin. Curios ar fi cine a cumparat actiuni Petrom.

Patriciu a mai incercat in trecut sa cumpere de la stat rafinaria Arpechim in trecut, atunci problema lui Patriciu era ca e departe de mare, de unde ii venea titeiul, asa ca a luat Petromidia.
Acum diferite surse spun ca vrea iar, insa, de data aceasta efectul e mai mare. Ar insemna ca Patriciu sa vanda catre Petrom 50% din produsele petroliere, iar pentru Oltchim Ramnicu Valcea, materie prima.

Astfel am avea un stat bananier nu? Cu Patriciu in petrol un fel de JR, Tariceanu angajat la una din micile firme ale lui … PSD-ul sponsorizat … Basescu redus la tacere.

Nah ca iar am facut politica, iar despre asta … vom discuta diseara la Lynx

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply