Astia fac misto cu masterplanul de autostrazi

Astia fac misto cu masterplanul de autostrazi

Vorbeam zilele trecute cu o persoana importanta. Stati linistiti, nimeni nu stie la nivel inalt, ce sa faca, dar mai ales cum sa faca. Cand ziceam eu ca in 2011, cand am fost la congresele PSD si PDL, ca oamenii urlau pe holuri disperati, vrem sa facem proiecte pe bani europeni si ca nu stim cum, am crezut ca nu aud bine. De fapt suntem la sapte ani dupa ce putem accesa bani europeni, dar nu suntem in stare decat sa atragem 10% dintre acestia. De ce? Pentru ca nimeni nu vrea sa faca nimic in Romania.

Am ras cand am vazut materialul de mai jos. Ministrul transporturilor s-a intalnit cu transportatorii, iar acestia i-au cerut autostrazi. Si din autostrazile alea nu se va materializa nimic cu gandirea asta. Asa ca … economia romaniei va fi in continuare in declin. Pana cand declinul nu va mai fi deloc, pentru ca vin altii sa faca ceea ce facem noi, iar acei altii au autostrazi. Adica … Grecia, Bulgaria, Croatia, Ungaria.

Ah, ei nu au autostrazile, decat din bani europeni, pentru ca la ei lumea a muncit si a scris un proiect, ca sa primeasca o finantare. La noi….

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply