In plina campanie electorala, Negoita se face ca munceste si lasa mizeria in drum

In plina campanie electorala, Negoita se face ca munceste si lasa mizeria in drum

Sectorul 3 e cel mai curat nu? Am impresia chiar ca se bate cu sectorul 4 al lui Piedone in ceea ce priveste curatenia. Sau daca te uiti la ce cosuri de gunoi smechere cu nu stiu ce modele avem noi aici in sector. Pe naiba.

Acum cateva luni a venit Negoita la un tur de sector, sa vada ca e totul in regula, ca functioneaza chestiile. L-au luat vecinii, vrem locuri de parcare. A zis sa parcheze pe trotuar. Si de atunci toata lumea e fericita.  Eu i-am cerut sa schimbe un bec de iluminat public de pe un stalp de aici. A zis ca n-are ce face. Stalpul de iluminat public e al primariei generale. El poate doar sa faca o adresa catre primaria generala. Primaria generala, face adresa catre Luxten sa schimbe becul. Daca Luxten schimba becul si acesta nu se aprinde, nu e problema lor, e problema lui Enel, drept urmare Luxten face adresa catre Enel sa repare instalatia electrica. Si aici moare totul. Aparent pe stalpii electrici din oras, Luxten doar pune becurile, Enel da curent si asigura firul de curent catre stalp. Comunicarea dintre cele doua firme, fiind inexistenta, nimeni nu poate fi tras la raspundere. Si nici primaria de sector si nici primaria generala. Geniala faza.

In schimb, pe Str. Ramnicu Valcea de cateva zile Negoita s-a apucat sa schimbe bordurile. Dar nu numai aici. Si scoate bordurile care sunt si le schimba cu constructii de beton, vopsite rosu. Daca nu sunt constructii de beton, sunt constructii de tabla. Probabil soferii care dau cu masina in constructiile astea de tabla sa nu isi mai juleasca jentile, ci doar sa isi intepe cauciucurile, ceva. Nu stiu daca va dati seama, dar nu poti face borduri de tabla. Tabla rugineste.

Eh, si cum face toata asta, s-a gandit sa puna bordurile, fix in mijlocul trotuarului. Si avem un asa frumos morman de borduri care sta in mijlocul trotuarului aici … fara sa ii pese nimanui de el. Astept iarna, facem deal de derdelus pe el.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: