Automate de hranit pisicile

Am vazut la inceputul anului ca au aparut pe undeva automatele de hranit pisicile. Stie cineva daca au venit si pe la noi? Exista si pe la noi asa ceva?

Din cate tin eu minte din ce relata Buhnici de la Barcelona, sunt niste dozatoare, cum sunt cele de cafea, care dau pisicii la ore fixe exact mancarea de care au nevoie animalele. Mai mult decat atat, parca aveau si ceva wi-fi si generau niste rapoarte pentru telefonul tau. Cand a mancat pisicul, cat a mancat si asa mai departe.

Si n-am auzit sa existe asa ceva pe aici. Asa ca intreb, au aparut, aduce cineva sau suntem mult prea departe pentru aceste inventii tehnologice? Si e mai bine ca animalele noastre sa se ingrase necontrolat, pentru ca cer ca disperatele de mancare bobitele alea si dupa aia sa moara de la prea multa mancare.

Adica animalele daca au mancare, mananca, nu  sunt ca oamenii care au ideea ca au mancat destul de mult si sa mai lase si pentru maine sau ca au bagat deja 3400 de calorii si ca e suficient.

Ceva de genul asta caut:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply