Aventuri la emag

Fusei azi la emag sa cumpar ce ziceam ca imi cumpar. Ca sa se inteleaga, eu cumpar de la emag pentru ca cunosc lume acolo si mi-e mai usor sa fac rost de un produs asa. Mai ales ca situl ala e util doar pentru faptul ca iti rezerva produsul ala sa nu ti-l cumpere cineva pana sa ajungi la magazin.

Eh … trecem peste. Fost la emag, in fata mea coada. (!!!) Neshte oameni ciudati, ce pareau a fi “specialisti IT”, dar stateau si ii interbau pe aia de la preluare comenzi tot soiul de tampenii despre calculatoare, iar aia se chinuiau sa se uite pe site sa ii satisfaca pe indivizi. Asta cred ca a fost motivul pentru care i-am speriat eu cu adresarea mea: Buna ziua, am comanda 39324. A ramas individul ala perplex juma de minut, s-a uitat la comanda … m-a intrebat cum platesc si m-am dus la casa. Am platit, am luat produsul si am iesit la tigare. Simplu ca buna ziua.

Acuma, daca ai un site ce iti prezinta produsul si poze cu el, detalii, opinii de la alti oameni ce l-au cumparat / folosit, pentru ce sa il mai stresezi pe individul ala de la preluare clienti ?

Da, mi-am cumparat acumulatorii astia. Iar incarcatorul are functie de incarcare, descarcare acumulatori. Adica, daca eu bag in el acumulatori ce nu sunt descarcati complet, el intai mi-i descarca, iar abia apoi se apuca sa ii incarce. Asta se intampla deoarece camerele foto smechere consuma foarte mult curent. Drept urmare aparatul foto isi rezerva o marja de 20% din baterie pentru care arata low battery si te lasa sa mai faci doar cateva poze, fara ca sa descarce bateriile complet. Din cauza asta mi se dusesera mie acumulatorii.
Partea buna e ca i-am reparat, am folosit din incarcator functia de descarcare, apoi i-am incarcat. Am facut pana acum 120 de poze numai cu blitz si nu a aparut low battery. Ba chiar, a batut blitz-ul mai puternic ca de obicei.

Asa ca … urmand sfatul lui Visurat, am acum 2 perechi de acumulatori de 2500 mAh si 2700 mAh. 😛

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: