Am puso cu Andaa

Da. E pe bune. Nu e la misto.

M-a sunat ieri, cu o voce tremuranda, sa ma intrebe daca eu sunt Cristi. Sa imi spuna ca e ea, o recunoscusem, stiam deja ca vorbesc cu Andaa. Am lasat-o sa spuna poezia, am lasat-o sa creada ca ea ma domina, ca ea e sefa si ca ea decide. A spus poezia si s-a simtit mai timida decat a inceput. Am ras … a intrebat de ce? Nu ea era motivul … aproximativ.  E draguta, cu parul negru, cu fata alba, fara cosuri, cu sanii tari, coapse calde, picioare lungi si tocuri.

Am terminat repede si ea la fel, cred ca de emotie. Emotia primei intalniri. I-a placut, mult chiar, nu mai vroia sa-mi dea drumul, nu vroia sa ma lase sa plec. Ea vrea totul, vrea ca totul sa fie al ei. Iar cand ceva ii place, tine de acel lucru pana cand il sleieste de puteri, nu se satura usor. As fi vrut sa scriu ca nu se satura niciodata, dar … a fost prea rapid. De asta are si masina scumpa.

Imi place Andaa pentru ca e intensa, excitanta, pune suflet, se implica, stie ce isi doreste si mai ales cum sa obtina. E respectabila, iar daca iti pune piciorul pe fata nu poti decat sa il saruti. Iar asta ii va face placere.

Cineva va fi gelos pentru ce am scris aici. Si ce daca, e micul nostru secret 😉 In schimb Andaa s-a mutat pe .ro la andaa.ro

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: