Azi e sfarsitul lumii?

Reactia presei la povestea asta cu sfarsitul lumii a fost gratuita si e un exemplu de asa nu. Baiatul ala care zice ca vine azi sfarsitul lumii a pacalit niste oameni si a produs o tona de bani. Cu banii aia si-a luat bildboard-uri peste tot prin lume, anuntand ca azi vine sfarsitul lumii, sa ne pregatim sa ne pazim sa aoleu Doamne ce urmeaza.  Pocaiti-va!

Presa, in loc sa se gandeasca ca poate sa muste si ea ceva din banii aia, s-a dus gratuit si s-a scandalizat la vederea bildboard-urilor. Drept urmare au aparut tone de stiri preluate de pe televiziunile americane (care probabil si-au luat bani pentru mediatizare) in care noi vedem ca vine sfarsitul lumii azi la ora 4. Acum e aproape ora 1, n-a venit nimic. Mai asteptam pana maine la ora 4?

Si in totata distractia asta, nu rezolvam nimic decat umplerea unui spatiu cu o informatie de care nu avem nevoie, dar pe care o luam gratuit de la formatorul ei. Asta in loc sa fi scos si ceva profit din ea. Nu de alta, dar daca tot vine sfarsitul lumii, macar sa avem ceva bani in buzunar. Am vazut de altfel cu totii filmele cu apocalipse. The Day After tomorrow, 2012 si altele. In nici un film din asta nu e inclusa Romania, deci aici e cel mai sigur loc de pe Pamant, noi putem sa ne bucuram in continuare de viata asta indolenta pe care o avem.

Si daca azi vine Isus pe Pamant, nemtii astia cu ce au gresit de zic ca mai avem 100 si ceva de ani pana la sfarsitul lumii?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply