Pentru dupa munca

Eu n-am fost la Paris, inca si drept urmare nu stiu care e aerul acolo, atmosfera, nu stiu ce au in plus francezii, decat din discutiile cu cei care au venit in Romania. In schimb inca de la inceputul anilor 90, am gustat din Dr. Oetker. Pentru ca nu-i asa, toata lumea s-a infipt la tirurile cu ajutoare, iar cei mai bazati primeau prin spate bunataturi. Intre timp Dr. Oetker si-a deschis si fabrica in Romania si sunt prezenti pe piata noastra cu o sumedenie de produse mai ales semipreparate.

Bistro Baguette e o gustare autentic frantuzeasca care se prepara doar in 20 de minute. Sunt multe sortimente de la diavolo pentru cei carora le place iute, la Jambon à la Parisienne, asta in functie de ce isi doreste fiecare.

Pe site au wallpapere, screensavere dragut facute, modalitati de pregatire a baghetei si idei culinare.

 

wallpaper1680x1050

Stiti ce e misto la companiile astea straine? Ca atunci cand isi fac cate o campanie de genul asta vin cu comunicarea completa. Adica ai pe site tot ce trebuie despre produs, ai tot ce vrei, iar la final pleci multumit sa cumperi produsul. Ca la carte as zice.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply