B’ESTFEST – ziua 3

Autobuzele gratis care asigurau transportul pentru B’estfest aveau tarif special, zic cei care au mers cu ele. De altfel erau si indicate la accesul in autobuz ca se cerea taxa. Eu sunt convins ca niste baieti bine au facut ceva intr-un autobuz vineri seara de au impus taxa dupa.

Aseara a fost incredibil de multa lume la B’estfest, probabil cea mai aglomerata zi a festivalului.  E bine ca a mers vorba in targ.

Partea buna e ca am vazut baieti de la ISU in incinta festivalului, ca au adus extra cosuri de gunoi la spatiul de mancare, dar si pungi de gunoi in care lumea isi punea singura farfuriile de pe mese. Bine, existau si cazuri de nesimiti care plecau de la masa lansand mizerie acolo.

Au redus volumul in boxe de la Expirat sau cortul Jägermeister ca sa nu se mai intercaleze spectacolele unele peste altele.

 

 

Concluzie.

M-am intalnit duminica seara si am stat de vorba cu directorul tehnic al festivalului B’estfest. Omul care a facut setup-ul acolo, cel care a ales pozitionarea pe islazul comunei Tunari si toate aranjamentele de acolo. Mi-a recunoscut ca toate criticile mele au fost constructive si ca in fiecare zi au invatat cum sa faca un festival mai bun.

Pe scurt, B’estfest a fost mai bun de la o zi la alta. Si a fost fix genul de festival de care are nevoie Bucurestiul. Astept pentru viitor inca un festival la care de data asta sa se asocieze si o institutie media, nu doar berea Ciuc. Ceva de genul BBC Big Week-end . Pentru ca si noi putem sa le facem la Tunari, chiar si pe bani. Am vazut ca Emagic si Bestfest au invatat cum. Acum incepe vara, hai sa aducem si trupe misto. Sau e prea tarziu sa mai putem face vreun astfel de eveniment si ne vedem abia la anul iar?

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply