Bilete la film de pe telefonul mobil

Bilete la film de pe telefonul mobil

Daca e ceva ce urasc eu la un cinematograf e modul in care cumperi bilete la film. Ai acolo diversi casieri, cei care nu stiu ce film ruleaza, cei care vorbesc prea usor, dar mai ales cei care nu vor sa iti explice ce si cum e cu asezarea in sala, de parca tu ar trebui sa stii care sunt cele mai bune locuri din sala.

Asa incat, pentru a evita problemele de la cinema, de la casa de bilete si asa mai departe si pentru ca rezervarile de pe siteurile cinematografelor nu merg tot timpul asa cum ti-ai dori, cinemagia a scos o aplicatie pentru telefoanele mobile ca sa poti cumpara bilete direct cu telefonul mobil.
Si esti la cafea, la masa, la agatat in mall si vrei sa te duci la film. Intri pe telefon, in aplicatia cinemagia, tzac, pac, ai luat biletul la film. Stabilesti locul in sala si platesti cu telefonul mobi..

Adica ti se trage credit din cartela daca ai cartela sau ti se adauga facturii de abonament in cazul in care esti pe abonament. Iar la intrarea in sala de cinema, nu e nevoie decat sa arati telefonul cititorului de cod de la intrare si ai rezolvat problema. La fel de simpla ca si check-in-ul in avion.

Aplicatia arata asa:

Iar aplicatia se gaseste atat in appstore cat si in play, in curand si in windows market.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply