Bitdefender total security 2012

Eu nu o stiam pe Ligia pana acum, asa incat nu stiam care e implicarea ei in munca ce o depune. M-am convins de asta la Webstock, cand a chemat unul din programatorii de la Bitdefender sa vada calculatorul meu si cum ruleaza proiectul Gonzales pe el, pentru ca este in beta, iar orice feed-back e bun. In schimb dupa asta am instalat si Bitdefender Total Security 2012.

Trebuie sa remarc faptul ca integreaza intr-un  singur produs, respectiv intr-un singur proces toate componentele necesare calculatorului ca sa stea protejat in internet: antivirus, firewall, filtru antifrauda, protectie in retelele sociale, safebox. Partea buna e ca are autopilot si scan dispatcher, lucru care face sistemul sa nu mearga greu din cauza antivirusului, ci ca acesta sa efectueze scanarea completa spre exemplu doar atunci cand calculatorul nu este folosit de catre utilizator. Si asta merge de minune.

In schimb, daca sunteti pasionati de jocuri, aveti setarea de game mode, acolo unde da prioritate maxima jocului. Iar in laptop mode, antivirusul stie sa nu solicite sistemul astfel incat sa nu termine mai repede bateria.

Un alt lucru de care sunt mandru cand vine vorba de Bitdefender este faptul ca au integrat unul din simbolurile Romaniei chiar in logo-ul lor.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply