Blo6aria

Blogaria a ajuns la editia 6. Culmea, tot organizata de Neogen. Si daca spera cineva ca Neogen se duce in jos si moare, ei bine nu. Am intalnit un Calin Fusu mai matur si mai linistit ca niciodata. Mai calculat, mai echilibrat, care are o idee in cap si a invatat sa o urmeze. Si uite ca astfel  Bestjobs raporteaza castiguri importante la hectar. Dar nu sunt singurii. De data asta produsele negoen nu mai scad, din contra au ramas constante si cresc usor. E clar, sunt oamenii fideli care stiu ca acolo gasesc ce isi doresc.

Besjobs integreaza facebook, astfel incat sa gasesti prieteni sau cunostinte la firmele la care aplici pentru un job. Totusi chiar daca suntem cu foarte multe anunturi pe portal, comparativ cu tarile vecine suntem sub nivelul acestora. Atat la preturile anunturilor de angajare cat si la volumul acestora. De asta Calin pleaca in Bulgaria sa isi relanseze si acolo portalul de joburi. I-am recomandat sa isi considere ideea de a isi muta hostingul spart pe regiuni, in functie de costuri, nu de alta dar in Bulgaria vad ca siteurile din Romania se misca greu, spre diferenta siteurile lor se misca instant.

Zumzi a depasit Bestjobs ca incasari, in prima parte a anului si trendul e iarasi in sus. Au acum peste 300.000 de abonati in toate tarile in care sunt activi prin grupul Neogen. Am inteles acum abia conceptul de cuponiada si la ce este el bun pentru o companie: marketing si cresterea vanzarilor pe termen lung, viralizarea prin word of mouth.  Se cumpara foarte mult oferte de beauty si turism, dar nici cele de sanatate si sport nu sunt mai mici.

Noi 2 rezista si pe viitor va integra toate serviciile grupului, adaptandu-le ofertele pentru utilizatorii sai.

Proiectul, ce se pregateste acum, poftabuna.ro, intentioneaza sa revolutioneze ideea de a manca la birou sau acasa. In final un proiect care are sanse inca de dinainte de lansare.

Poate ca am fost prea batrani, poate ca am obosit prea devreme, poate ca am venit prea obositi in blogaria, cert e ca n-am mai pierdut toata noaptea afara. Dar cel putin piscina a fost buna. Si niste poze.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d