Blogosfera agenturilor

M-a amuzat cumplit aseara statusul lui Orlando, dar si reactiile de apoi privitoare la declaratiile lui Vosganian care a zis ca serviciile detin aceasta structura importanta numita blogosfera.

 

Dupa care am stat sa ma gandesc. Categoric da. Pai daca nu erau serviciile mai eram eu oprit pe aeroport, mai ajungeam eu in Texas la carciuma lui Rick Perry sa bem si sa mancam acolo sau la meciurile de la Euro 2012. Bine aici chiar am avut un comision de facut, dar m-am simtit bine cu escorta.

Deci da, suntem din aia.

Revenind cu picioarele pe pamant, toate afirmatiile astea sunt aberatii, care atunci cand vin din gura unuia ce se victimizeaza la televizor nu fac decat rau. Nu atat lui, ca el cersind mila o mai si primeste, ci pentru ca stie sa ii induioseze pe altii. Si asa cum sunt ivatati prostii respectivi, il si cred. Atunci sa nu ne mai mire nici un fel de declaratii, venite de la astia care nu vor sa inteleaga ce si cum se ocupa. Mai ramane sa auzim despre blogosfera ca suntem sectanti sau ca …

De altfel eu de dimineata m-am distrat cu astea. Tot agenturile straine au fost de vina pentru asta nu?

Are cineva idee ce fel de avioane sunt si de ce? Iar e miting aviatic sa cumparam F16-urile alea vechi de la altii? Nu de alta dar in filmuletul urmator le vedeti cum se invart vreo 5 minute, incercand sa se prinda, asa de distractie cred.

Si Costin si-a manifestat parerea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: