Bucuresteni indiferenti, mortul de la mall e acolo de cateva zile

Luni dimineata am coborat la Aurel Vlaicu sa ma duc sa-mi iau cafea de la Starbucks Promenada. Mi-am luat cafeaua si la intoarcerea la metrou am vazut un nene care dormea dupa boschet-ul de laanga trecerea de pietoni. Mie asta mi-a dat impresia ca dormea. Dar de fapt era mort. Totusi daca dormi undeva si bate soarele pe tine te trezesti cumva.

Am trecut mai departe, tocmai pentru ca am vrut sa vad daca ar reactiona cineva, candva. Bine si crezand ca nu are nimic. As fi vrut sa ii fac o poza in stilul meu caracteristic, dar ma grabeam si nu imi era confortabil sa stau sa scot camera si asa mai departe.

Abia azi dupamasa l-a anuntat cineva la politie ca era mort. Si asta desi omul se vedea de pe trotuar, din strada, dar nimeni nu a reactionat. Aparent cadavrul are semne de violenta, deci s-ar putea sa fi fost batut in fata mall-ului, langa cladirea Oracle

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply