Pablo Francisco la Bucuresti

Pablo Francisco la Bucuresti

Pentru ca am adblock nu am putut vedea reclama de pe siteul ala de umor din Romania. Dar cum am intrat pe site cu un browser care n-are adblock am reusit sa aflu ca vine Pablo Francisco la Bucuresti. Asa incat, am dat click (sper ca sunt platiti la click), am cumparat bilete si iata ca luni, la Sala Palatului ma duc sa rad. Pentru ca vine Pablo Francisco.

In alta ordine de idei, voiam sa scriu de ceva timp ca noi nu mai avem stand-up comedy in Romania. De fapt toata viata noastra e un stand-up comedy, de ce sa radem si la glumele altora. Si spun asta pentru ca m-am tot uitat in ultimele saptamani la glumele de pe Voyo si HBO GO. In total sunt 6 + 3 show-uri de stand-up comedy care sunt inregistrate si puse pe internet, astfel incat sa le vezi de acasa. In rest, nimic. Sa inteleg de aici ca ce? Ca suntem un popor de oameni tristi care nu mai stiu sa rada?

Daca la HBO GO il vedem pe Dan Badea, care e cat de cat amuzant, la Voyo o singura data l-am vazut pe Teo. Iar Teo e ok, iti povesteste haios problemele lui din viata de zi cu zi. Daca ar fi blogger ar fi si de succes. In rest, pe Voyo, Doamne Fereste, tristete totala. Nu ca n-am ras, dar la un moment dat mi-a venit sa arunc cu tableta in televizor sau ma rugam sa imi pice netul ca sa nu mai vad glume rasuflate, furate de pe Facebook, vechi si triste, fara sens.

Doar o singura gluma din show-urile de pe Voyo mi-a atras atentia si mi-a facut sa rad zgomotos la 2 noaptea:
72779_554499204595514_1593984360_n

Ocazie cu care m-am imprietenit pe Facebook cu Andrei Ciobanu. Un baiat fain, moldovean de altfel, dar fain.
Mai avem si alti comedianti in Romania care merita mentionati? Adica avem doar Teo, Andrei si politicienii?

Ne vedem marti la Pablo Francisco? Mi-am luat bilete la zona F, asta ca sa pot sa rad tare si sa se auda pana jos 🙂 Teo stie acum cine ii va strica show-ul, Pablo nu. 🙂

Cum sa nu stiti cine e Pablo Francisco?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply