Bucurestiul de la 5 dimineata

image1257.jpg

Ati vazut vreodata Bucurestiul la 5 dimineata? Ati plecat vreodata la 5 dimineata de acasa, in Bucuresti? si nu de la club sau party.
E cu totul altceva. E un alt aer, e o alta lume. Parca te intorci in timp. Acum … 20 de ani. Pe vremea cand Bucurestiul inflorea si oricine pleca la 5 dimineata la munca, la fabrica, cu metroul nou, ce era inca in constructie. Azi, au ramas tot la fel. Simti ca te priveste cineva din spatele geamurilor. Simti un aer muncitoresc si voios in autobuze. Si, muncitorii pe care ii intalnesti acolo, nu ii vei vedea niciodata peste doua ore la miting. Ei sunt cei care lucreaza in infrastructura. Ei sunt cei care iti mentin tie fitzele de peste zi. Ei sunt cei care iti fac posibila plimbarea cu metroul si functionarea retelelor de telefonie mobila si electrica. Ei nu iti asculta telefoanele fixe, doar iti dau ton.

Si nu se plimba cu masini luate in leasing, si rezista la aglomeratia de peste zi din tramvaie. Dar, ii vad la 5 dimineata. Sunt multumiti, si chiar daca ar vrea mai mult, sunt multumiti cu ce au acum.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d