Bunul simt la romani

Azi a fost o zi a surprizelor. Am iesit cu masina din pacare si a intrat unul in mine pentru ca nu a stiut sa franeze pe zapada. Cam ca in filmul asta.
M-a socat cand s-a dat jos din masina, a venit sa isi ceara scuze cu asigurarea in mana nerabdator sa imi dea asigurarea sa imi fac treaba. L-am lasat linistit ca nici el nu patise nimic.

Mai departe cand am ajuns la ambasada, am vrut sa parchez masina intr-un damb de zapada. Ma rog, era loc pe strada sa parchez numai ca era acoperit cu zapada, iar cum a nins suficient zilele astea zapada e suficient de mare, asa ca eu am intrat doar pana la jumatate. Fara sa cer ajutor si fara sa ma gandesc ca-l voi primit, doua masini pe care nu le incomodam pe strada aia s-au oprit si au venit sa ma ajute sa ies de unde ma blocasem. Nici n-am apucat sa le multumesc ca intre timp plecasera.

Apoi m-am mai uitat inca o data la clipul cu bunul simt si am zis ca mi se poate intampla mie. Da, am ajuns sa-mi dau dreptate seara, cand am plecat spre casa pe un polei ireal in sectorul1. Da, erau suficienti destepti care vedeau ca aluneca atat ei cat si altii, dar ei se bagau, in principiul Dumnezeu cu mila. Si iar mi-am amintit de clip si am zis, mai bine sunt eu prevazator decat sa fie vina mea. Lasa-i pe ei sa fie capitanii mei.

Si totusi ma macina o nedumerire. Daca stii ca in ultimele 3 zile, un anumit loc de parcare a fost curatat si ingrijit de catre proprietarul unei anumite masini care si-a lasat masina acolo, acum cand acel propietar a plecat cateva ore, de ce sa vii sa ii iei locul de parcare pentru ca e curat in loc sa faci si tu la fel cu locul tau?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply