Cainii musca!

In caz ca nu ati avut animale acasa, cainii musca. La fel fac si pisicile, acestea zgarie. Si daca va e greu sa intelegeti de ce avem atatia caini vagabonzi pe strazi, va invit doar sa revizionati un film din epoca: Buletin de Bucuresti se numeste el. Acesta prezinta viata de acum 50 de ani din Capitala, viata care a ramas identic la fel cu cea din prima zi. Diferenta dintre imaginile din film, inregistrate in blocurile in care noi stam acum si ce se intampla acum in Capitala, este ca acum avem internet. Atunci tipai la vecinul de la 4, acum il suni de pe mobil din cealalta camera.

In tot acest peisaj sunt ei, cainii. Pe care noi ii hranim cu buna stiinta. Sunt animalele pe care noi le suportam pentru motive care mie imi scapa. Ah, se zice ca in cartierele unde sunt caini vagabonzi pe afara, nu se sparg masini. Dar am ajuns in 2013, exista forte de ordine, exista camere de supraveghere si curent electric.

Iar saptamana trecuta am avut un caz de fetita electrocutata intr-un parc din Bucuresti, din cauza unui stalp electric distrus si lasat de izbeliste. Saptamana asta am avut un copil de 4 ani omorat de un caine, iar singurul lucru care mi-a ramas in cap din acea intamplare, a fost declaratia ISU: Copilul este desfigurat, nu se poate descrie.

Si noi suportam asta si o lasam asa.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply