Cald si radiatii

Afara e cald, ceea ce e bine, ciudat e faptul ca cerul Bucurestiului e acoperit cu o pacla cetoasa de fum.
Pe langa asta autoritatile maghiare au dat o avertizare potrivit careia nivelul de radiatii e mult mai ridicat in aceste zile. Ai nostri stau cu mana in san si zic ca n-au aparatura necesara ca sa inregistreze asa ceva.

Mie mi se pare corect, ANM-ul are monopol pe mass-media romaneasca. Adica tu site, agentie de presa, orice ai fi in Romania n-ai voie sa difuzezi vreo stire despre meteo, vreo prognoza meteo decat daca iei date de la ANM, daca nu faci asta incalci legea.  Adica daca nu dai ANM-ului banii incalci legea.

Si cu toate astea ei n-au de unde bani ca sa isi cumpere aparatura, sau macar sa o dezvolte pe cea existenta. Ei se lauda cu doua radare meteo, care oricum au ajuns aici cu mult dupa ce au fost instalate in restul continentului.

Dar e bine sa ne incredem in meteorologi. Ei vor sa ne protejeze si nu dau avertizari ca sa nu ne speriem, in schimb daca noua ne e cald pe strada nu meteorologii sunt de vina. Si totusi, ma gandesc daca fumul si praful asta ridicat deasupra orasului ne protejeaza de radiatiile astea?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: