La ce e buna Politia Rutiera?

Azi am avut parte de o plimbare pe cinste. Nu stiu cum s-a facut ca pe magheru in fata mea a aparut o masina de la Politia Rutiera, cu doi tipi in ea care se intindeau la fiecare stop. Foarte bine, si eu mai fac din astea de se sperie lumea de langa mine 🙂

Pe Lascar, a aparut in dreapta un logan cu radar, iar in spatele meu o nova cu radar. Ma simteam deja important. Adica merg in spatele masinii de politie si sunt flancat de radare? E ceva mult prea misto.

Insa toti ceilalti participanti la trafic faceau parca intr-adins cum ii trecea capul. Nu ca depaseau viteza, pentru ca probabil i-au vazut pe astia cu radar. Dar am vazut blocari de intersectii, am vazut intoarceri pe linie continua, am vazut treceri pe rosu si neacordari de prioritate. Si trecem peste soferitzele care nu stiu ca dungile alea intrerupte de pe strada sunt ca sa mergi printre ele nu ca sa le iei intre picioare.

Si ma mai mir eu de ce in Bucuresti se circula ca dracu? Pai daca nimeni nu sta sa educe prin amenzi sau altceva individul ca daca intra in intersectie si o blocheaza nu e bine, sau daca nu ii ia permisul daca trece linia continua …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: