Call Center

Inainte imi placea sa sun la call centerele de la Connex numai ca sa urez la multi ani fetelor de acolo, ca sa ma bag in discutii … sa intreb chestii despre cartele si sa vedem daca iese ceva. De ceva timp insa, a intervenit inregistrarea convorbirii, ceea ce inseamna ca nu mai poti sa stai la taclale gratis cu fetele de la call center pe banii institutiei.

In schimb s-au schimbat si fetele. Din fete slabute, dragute, atente (am cunoscut personal cateva) … au ajuns … fete … grase, plictisite, cu voce ragusita si groasa … foarte groasa.
Nu am nici o problema, insa … eu nu pot suna undeva si sa aud din partea cealalta o voce din asta obosita. Da … ce vrei … sau … Da … Cu ce va putem ajuta?
Asa incat zici ca parca toata ziua ar dormi, numai ca sa reuseasca sa ajunga seara la discoteca cu lautari unde au fost aseara cu baiatul ala cu bani, unde bineinteles s-au simtit bine.

Mi-e dor de placerea de a suna la un call center unde sa-mi raspunda cineva care sa stie ce il intreb, sau ce ii cer, care sa fi citit manualul ala, care sa stie ce sa imi raspunda si sa nu imi zica un ” ăăăăăăăăăăăăăăă, da …  numai putin va rog …. ăăăăăăă ” la telefon.

In alta ordine de idei … au pornit serverele de plata online ale lui BCR. Astfel incat mi-am platit in final factura de la zapp online 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Call Center

  1. Ooo de acu inainte pot plati zappu online? Asta da surpriza…

    Apropo, era sa ajung si eu mai demult sa lucrez la call center la Orange, printr-o firma care recruteaza numa ‘centralisti’. As fi lucrat de la 5 la 10 seara, pe 75$ LUNAR. Plus bonusuri, evident. Juma din angajati cica luau 25$ bonus. Inca nu-mi explic insa acei…75%. Poate fiindca n-aveam experienta sau fiindca jobu era in romana? Stiu si germana si pot sa predau engleza ce-i drept, dar n-aveau nevoie de asa ceva x-( Ah da… si am o prietena care lucra tot la call center la Orange, doar ca full time…si lua 16 milioane. Dubios, stiu.

Leave a Reply