Militari

Sau … orasul Militari. Sau, tara Militari. Sau, s-ar putea pune ghisee de trecere a granitei atunci cand intri in metrou la Eroilor ca sa mergi in Militari. Parca e alta lume …

Militari e cartierul pe care il faci in 15 minute pe jos. Cu autobuzul il faci in jumatate de ora, toata lumea merge cu autobuzul.
Daca apare o groapa, sau o lucrare in strada, se blocheaza automat strada pe orice sens.
Nu poti merge pe strada dupa 8 seara, iar … politia care se plimba acolo le da senzatia de discoteca baietilor de cartier.
Ala e cartierul unde tigarile sunt mai scumpe daca nu te cunoaste vanzatorul.
Ala e locul unde … daca raspunzi la ai un foc, sau cat e ceasul … e posibil ca in minutele urmatoare sa nu fii prea constient.
Ala e locul unde nu e bine sa comanzi shaorma daca mai e cineva pe langa tine ca sa nu te trezesti cu un cutit in burta.
E plin de fete Militariul, dar nu cunosc eu prea multe despre ele, Adi e expertul.

Si sa nu uit… ai net in Militari, de la RDS, iar ca sa te conectezi … trebuie neaparat sa iei Sasser-ul care este virus, pentru cei care nu stiu de ce li se stinge calculatorul de unul singur.

Prefer prin cartierul ala sa merg repede, sa nu bag pe nimeni in seama si sa evit sa conduc noaptea. Asta ca poate iar dau peste taximetristii de anul trecut. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Militari

 1. “mihaitza said …

  ba care te-ai luat da Pitestiu nostru natal. Aici nu cazi cu masina in canal, aici nu se blocheaza traficu fara motiv si nici nu taie v’un tilica instalatia electrica da la tramvai, aici dak vrei sa iei autobuzu ai loc sa stai (in picioare), gasesti non-stop’uri unde preturile sunt aceleasi in fiecare zii. nenica, jegu ala de bucuresti e plin de provinciali care vin dimineata la 6:20 cu trenu si coboara in Basarab. voi care v-ati mutat acolo din provincie se numeste ca sunteti emancipati a? e mai curat Pitestiu decat maghernitza voastra de x ori…
  sictir.. ziceti mie k Pitestiu e oras rau famat.. :)”

  asa e…. dragutzule…..oras de tranzit…destula mizerie si provinciali si in pitestiul tau natal…

  si multi provinciali veniti din pitesti in bucurestiul meu natal…..
  ca idee imi sustin pararea si Pitesti seamana destul de mult cu pitestiul…….dar aici te poti piti la pitesti nu prea poti:L)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: