Militari

Sau … orasul Militari. Sau, tara Militari. Sau, s-ar putea pune ghisee de trecere a granitei atunci cand intri in metrou la Eroilor ca sa mergi in Militari. Parca e alta lume …

Militari e cartierul pe care il faci in 15 minute pe jos. Cu autobuzul il faci in jumatate de ora, toata lumea merge cu autobuzul.
Daca apare o groapa, sau o lucrare in strada, se blocheaza automat strada pe orice sens.
Nu poti merge pe strada dupa 8 seara, iar … politia care se plimba acolo le da senzatia de discoteca baietilor de cartier.
Ala e cartierul unde tigarile sunt mai scumpe daca nu te cunoaste vanzatorul.
Ala e locul unde … daca raspunzi la ai un foc, sau cat e ceasul … e posibil ca in minutele urmatoare sa nu fii prea constient.
Ala e locul unde nu e bine sa comanzi shaorma daca mai e cineva pe langa tine ca sa nu te trezesti cu un cutit in burta.
E plin de fete Militariul, dar nu cunosc eu prea multe despre ele, Adi e expertul.

Si sa nu uit… ai net in Militari, de la RDS, iar ca sa te conectezi … trebuie neaparat sa iei Sasser-ul care este virus, pentru cei care nu stiu de ce li se stinge calculatorul de unul singur.

Prefer prin cartierul ala sa merg repede, sa nu bag pe nimeni in seama si sa evit sa conduc noaptea. Asta ca poate iar dau peste taximetristii de anul trecut. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Militari

 1. Nimic deosebit fatza de alte cartiere (exceptand poate Primaverii&Co). Am stat vro 5 anishori prin Militari. Tzigarile la fel ca peste tot (chiar pe datorie uneori), shaorma de la Deria era super buna, fete sunt multe shi unele simpatice (unele poate shi articuleaza 2-3 cuvinte…) … e ok.

 2. ba de ce vorbesti tu asa urat de cartierul meu ? Militari e cel mai frumos cartier 😀 …cu cei mai smecheri bloggeri ( astept si replica de la Zoso ):))

 3. adevarat,,,,,cel ami tare cartier e al nostru 😛 😉 MILITARI ……:X:X::XX::XX:X:

 4. iar ari cu gratie pogoane straine.
  1.blocajele nu-s din cauza gropilor ci din cauza nesimtitilor care nu respecta regulile de circulatie, iar pe astia ii gasesti peste tot, nu numai in Buc.
  2.nu toata lumea merge cu autobuzul.la 9 nu mai gasesti loc de parcare
  3.de 1 an jumatate ajung acasa numai dupa 8 seara si n-am avut parte de incidente
  4.tigarile nu-s mai scumpe decat in alte parti
  5.te transformi intr-un SNOB.

 5. 5 sper sa nu
  4 ba da … la pacii
  3 eu da ca`s baiat si arat de 18 la 25
  2 pai da, dar autobuzele sunt pline
  1 ba din cauza de gropi, imi amintesc acum cateva luni cand au ridicat canalele de pe iuliu maniu … 🙂

 6. Ok. Militari urat sau frumos. Poate nu asta e relevant. Am 3 nonstopuri in fata blocului[provie nelimitata de bere si tigari], am 2 hypermarketuri la indemana, am un Big fucking Mall la periferie, am cele mai multe statii de metrou si mai presus de toate am cele mai frumoase tipe din Bucuresti. Nu ma credeti? vizitati militari. daca nu va tzine pacat ca v-ati nascut.

 7. piticule, arata cam la fel cu Pitestiul tau natal…poate ca acolo e mai periculos decat in militari…..si militariul ca si dr taberei ca si alte cartiere ale bucurestiului arata mai bine decat in Pitesti.
  niciodata nu am avut incidente in cartierul in care locuiesc de peste 17 ani.
  ca nu iti place cartierul poti face un ocol pe centura…
  Vorba lui Diabolique: SNOB. sa nu adaug si FITZE de Pitesti:D

 8. Eu tocmai m-am mutat cu chirie pe undeva pe langa campia libertatii, piata muncii, baba novac si e f misto. curat pe strada, fara “baietzashi” cu figuri in cap, fara ratati care sa bea bere si sa sparga seminte in scara blocului (asta era cand stateam in aparatorii patriei), fara drogati care sa-si lase seringile prin colturi de holuri de bloc (cum e la bunica-mea, in ferentari). Parca sunt in alt oras 🙂

 9. io am stat vre-un an si jumate prin militari (la gorjului) si n-am avut probleme cu nimeni. poate oi avea tu ceva mai special si atragi pe baietasi 🙂

 10. ba care te-ai luat da Pitestiu nostru natal. Aici nu cazi cu masina in canal, aici nu se blocheaza traficu fara motiv si nici nu taie v’un tilica instalatia electrica da la tramvai, aici dak vrei sa iei autobuzu ai loc sa stai (in picioare), gasesti non-stop’uri unde preturile sunt aceleasi in fiecare zii. nenica, jegu ala de bucuresti e plin de provinciali care vin dimineata la 6:20 cu trenu si coboara in Basarab. voi care v-ati mutat acolo din provincie se numeste ca sunteti emancipati a? e mai curat Pitestiu decat maghernitza voastra de x ori…
  sictir.. ziceti mie k Pitestiu e oras rau famat.. 🙂

 11. “mihaitza said …

  ba care te-ai luat da Pitestiu nostru natal. Aici nu cazi cu masina in canal, aici nu se blocheaza traficu fara motiv si nici nu taie v’un tilica instalatia electrica da la tramvai, aici dak vrei sa iei autobuzu ai loc sa stai (in picioare), gasesti non-stop’uri unde preturile sunt aceleasi in fiecare zii. nenica, jegu ala de bucuresti e plin de provinciali care vin dimineata la 6:20 cu trenu si coboara in Basarab. voi care v-ati mutat acolo din provincie se numeste ca sunteti emancipati a? e mai curat Pitestiu decat maghernitza voastra de x ori…
  sictir.. ziceti mie k Pitestiu e oras rau famat.. :)”

  asa e…. dragutzule…..oras de tranzit…destula mizerie si provinciali si in pitestiul tau natal…

  si multi provinciali veniti din pitesti in bucurestiul meu natal…..
  ca idee imi sustin pararea si Pitesti seamana destul de mult cu pitestiul…….dar aici te poti piti la pitesti nu prea poti:L)))

Leave a Reply