Campionatul de team building

Adevarul e ca un team building nu e doar o intalnire in care te duci sa bei si sa te dai la colega de la contabilitate, care e buna si pe care nu o poti atinge la birou. Team building-ul trebuie sa fie exact acea munca de echipa care sa te faca sa performezi mai bine in companie. Mai ales sa iti cunosti colegii, sa va descoperiti pasiunile si lucrurile care va aseamana tocmai pentru a putea sa va faceti treaba mai bine.

Nu sunt foarte multi cei care stiu sa faca un team building asa cum trebuie. Cei mai multi se multumesc in a strange angajatii undeva, le povestesc niste lucruri  unde toti adorm, iar apoi toata lumea pleaca acasa fericita ca au bifat si chestia asta. Dar daca te intalnesti cu oamenii ca sa va incurajati unii pe altii, sa invatati sa faceti lucruri impreuna si sa concurati cu alte echipe din aceeasi firma, atunci va dezvoltati atat voi ca persoane, dar si profesional. De asta am fost bucuros cand am auzit ca Doru si Mircea fac team building-uri deosebite prin wild escapes.

Si veti vedea mai jos ca asta nu a fost un team building din ala obisnuit. Dar a fost facut cu oameni obisnuiti si cu targeturi oferite de departamentul de resurse umane. De fapt un team buiding intotdeauna trebuie sa vina cu o concluzie. Iar aceasta poate obtinuta si altfel decat intalniri la hoteluri. Si poate cel mai important lucru, trebuie sa fie fun. Asa ca impreuna cu Paralela 45 si Wild Escapes am purces la asa ceva: campionatul de team building. Iar primul lucru in asigurarea succesului e sa te trezesti la timp. Apoi sa uiti de problemele de la munca, pentru cateva ore.

Si video de la Razvan cu noi, protagonistii, Auras, Bobby, Razvan si eu. Alaturi de Victor.

 

Doru from razvanbb on Vimeo.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: