Parc de distractii in Bucuresti

Ieri s-a deschis primul parc de distractii din Bucuresti. O investitie de cateva zeci de milioane de euro care se vad in asfaltul din interiorul parcului  ce aluneca cand e umed.  Terra Park se vrea cel mai tare parc de distractii din Bucuresti cu o suprafata de 35.000 mp si cateva masinarii misto. De altfel este si cel mai tare parc de distractii, pentru ca e singurul.

Daca va intrebati ce gasiti diferit aici fata de alte locuri de distractii, e ca acesta nu pleaca nicaieri. Adica arata ca un balci, sunt aceleasi masiniarii care fac oamenii sa tipe, dar nu pleaca nicaieri. Il veti gasi tot acolo. In curand va avea si un roller coaster.

In tot timpul asta gasiti in interior locuri de joaca si animatii pentru cei mici, iar afara jocuri si jucarii pentru cei mari.
Accesul se face pe baza de carduri reincarcabile, iar plata distractiilor se face in puncte de joaca de pe cardurile respective. Cat despre preturi, nu am stat sa ma uit ce inseamna 5 puncte de distractie ca nu m-am dat in nici o jucarie, insa macarea era ceva mai scumpa decat mananc eu la munca.

Si video

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: