Cand am fost ultima data la cinema

Am fost ultima data la cinema, la filmul 300, la CinemaPro, in compania lui Paul. Paul cand a fost asta? Si pentru ca amandoi suntem niste gentelemeni din astia, am luat si fetele, la filmul ala cu barbati, galeria lui Dinamo si hau, hau. Bun filmul a fost relativ misto, fetele s-au plictisit repede, noi am fost ok, bataie deci. In schimb nu si galeria lui Dinamo care probabil a fost in sala. Pentru ca sala a fost arhiplina, iar pe langa semintele care se mancau acolo si se scuipau pe jos, aveam si replici de genul: fute-o baaaa! Baga-i limba in gura, trage-i-o in cur! (era scena aia din film cand facea asta).

Ei bine dupa distractia aia n-am mai fost la cinema,  decat in cadru ogranizat. Si cand zic cadru organizat ma refer ori la invitatii, ori la intalniri de gasti de vreo 10 – 15 oameni, astfel incat sa ne putem inchiria salile VIP in care sa fim doar noi. Si nu din alt motiv ci pentru ca nu merita sa te duci la un film si sa iti strice cineva distractia.

Altfel exista voyo, iti iei filmul si te uiti de acasa pe HDTV. Sau mai astepti 5 ani pana cand vine filmul la tv, ca oricum la cinema sta doar cateva luni sau nici macar nu ajunge in Romania.

Altfel lasa taranii in mizeria lor. De asta boierii erau boieri si taranii, tarani. Pentru ca boierii se spalau, erau intr-o clasa sociala superioara si isi scoleau copiii la Paris, in timp ce taranii stateau toata ziua in bodegi si compuneau povesti cu feti frumosi.

Si de asta nu ma duc sa dau bani la cinema. Pentru ca cinematograful e interesat sa aiba profit din bilete. Nu-i intereseaza foarte mult daca aia isi inchid telefoanele mobile, daca aia mananca seminte pe jos sau nu. Si-au luat banii pe bilete, restul sa fie sanatosi. Si nici nu ii pot detecta pe aia care taie scaunele, ca deh e intuneric si nici inflarosul nu vede prea bine.

Asa incat, atat timp cat filmele exista pe internet prefer sa le vad de acasa, pe un sistem de sunet adecvat si sa le pun pe pauza cand ma duc la buda. E cel mai bine, nu ma doare pe mine capul si nici nu deranjez pe cineva langa mine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: