Cum semnezi chitanta de la card?

Aseara intrebasem un pic nevinovat asa, cum semnati chitanta de la cardul de credit. Raspunsurile au fost oarecum violente, ca de ce eu semnez chitanta cu X? Pai ca o data cardul meu arata pe spate  asa:

IMAG0174

Drept urmare nu se mai vede nici o urma de semnatura, daca ar fi fost semnat vreodata. Iar in alta ordine de idei, pentru ca am fost inspirat de baiatul asta acum cativa ani care a inceput sa isi semneze chitantele de aprobare a cardului in felul asta:

Cineva imi zicea aseara ca daca am vreo problema cu tranzactia, cum dovedesc ca am semnat tranzactia respectiva si ca e semnatura mea. Pai singura problema pe care as putea-0 avea ar fi sa nu am bani in cont, atunci nu mi s-ar autoriza tranzactia din banca. De altfel cine pastreaza chitantele dupa ce plateste cu cardul? Eu le pastrez pana cand ajung acasa si vad ca produsul e ce trebuie sa fie. Si daca as avea nevoie de garantie, atunci daca am pastrat chitantele undeva, impreuna cu factura si certificatul de garantie, foarte bine, daca nu, Dumnezeu cu mila.

In alta ordine de idei, de cele mai multe ori nu-mi merge pixul cu care semnez cardul, drept urmare tot un X iese in semnatura finala. Plus ca la cardurile cu cip semnatura nu mai e obligatorie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: