Politistii si camerele video

Politia rutiera se lauda ca incepand de acum vor fi si ei ca americanii, adica vor filma chestii din masini.

Ce nu inteleg din toata povestea asta e de ce e nevoie de Cumpanasu ca sa se rezolve asa ceva. Adica bloggerii ce fac. Adica politia stie foarte bine ce e trafictube si la ce foloseste, n-ar putea sa colaboreze cu ei.

In schimb din discutie trebuie sa se inteleaga doua chestii. Anume ca politistii cu camera nu pot fi mituiti, pentru ca asta va baga pe voi la puscarie pentru tentativa de mita. Si cealalta chestie este ca orice alta camera care nu e a politiei nu e autorizata si sunt pur imagini la misto. Drept urmare nu pot fi luate in considerare camerele si imaginile de pe trafictube. Asta daca nu sunt imagini de la politisti.

Plecasem repede in seara asta si n-am mai avut chef sa ma intorc daca vor putea fi folosite vreodata pentru politisti imaginile de pe trafictube sau ce camere folosesc acestia, dar ii vom intalni in trafic ca sa ii intrebam.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: