Carcotasii au vrut doar audientza

Faza cu Misu care a plecat in state, a fost bluff. Asa cum era de asteptat. Nu de alta ca era prea de tot, si prea din scurt, si chiar direct. Dar, era credibila si atat de tampita incat sa fie reala. Adica si eu as fi facut la fel. Maine as fi fost plecat, ca doar de aia umblu cu pasaportul la mine tot timpul.

In schimb, astia au vrut doar sa atraga audienta. Sa vada faptul ca nu s-au plafonat, ca mai schimba si ei ceva, si ca o aduc pe Teo la emisiune sa le aduca raiting. Chiar s-au facut comunicate de presa pentru audienta de la emisiunea aia. In schimb, a fost o modalitate miseleasca, si nashparlie ca sa atraga atentia ca ei inca mai sunt acolo, si ca traiesc.
Acuma, sa ma scuzi Serban. Dar, nush de ce am impresia ca de cand te-ai insurat, te-ai ingrashat si eshti cam sub papuc, cu niste responsabilitati ce? nu se compara cu linia de carcotash. Mishu … e liber … el isi permite. Tu … daca se afla. Si aici nu e bine.

In schimb, din punctul meu de vedere, faza cu Teo la emisiune si Mishu care a fugit, o sa aminteasca numai in proportie de 30% din cei care revin sa vada cronica ca ” hey … we’re still here … you should laugh” . Iar, ceilalti or sa zica hm … da … dezgustati si or sa se duca mai departe … la celelalte emisiuni de divertisment, filme, sau alte matinale de pe alte radiouri. (btw e in lucru un articol pe chestia asta).

Detalii despre ce a zis Huidu … aici

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Carcotasii au vrut doar audientza

 1. Tot balciul asta trebuia sa functioneze ca un “featuring”.
  Ei cu audienta, ea cu publicitatea.
  Carcotasii au rupt tot. Au fost lideri de piata de la 21.00-22.00, inaintea PRO-ului. Bravo lor!
  Intrebarea e ce a castigat Teo? Dupa parerea mea, nik.
  Poate doar niste injuraturi din partea telespectatorilor fideli ai Cronicutei, care s-au simtit astfel mintiti; telespectatori care nu cred ca fac parte din targetul emisiunilor cu manelisti ale lui Teo

 2. poate ca au urmarit audienta, totusi din cate am auzit eu intentia lui huidu a fost de a dovedi cate persoane pot fi amagite cu tembeliziuniele. un mic experiment facut de huidu si gainusa. acum ramane de vazut daca vor avea de castigat cu acest `experiment`
  see`ya

 3. Trust me, nu a fost vba de nicio demonstratie de genul “manipularea pe care o exercita media bla bla” it’s all about publicity
  Ceea ce a declarat Huidu nu este decat o minciunica pt a mai scapa de gura fanilor emisiunii.

  Eu am o definitie pt ceea ce s-a intamplat -prostitutie AV

 4. nu te contrazic, dar pers de la care am aflat aceasta arfimatie sustine ca a fost doar o gluma, prost gandita dupa parerea mea.

  in spatele acestei `prostitutie AV`, ca sa te citesc putin sau `glume`, de fapt se ascunde o dorinta mare de a castiga audienta stim foarte bine acest lucru, numai ca dezaprob gestul carcotasilor.

  cum am mai spus vreau sa vad ce au de castigat de pe urma acestui `experiment` cum il numesc eu

  see`ya

Leave a Reply

%d bloggers like this: