Care e limita decentei in politica?

Ca in declaratii nu e nici o limita in politica, asta o stim foarte bine. Ca nici la pumni nu e nici o limita si ca astia se impart in mod egal, asisderea. Dar la imbracaminte? Care e limita decentei vin si intreb. Ce se considera normal sa imbraci, ce se considera aiurea?

Astfel unul din fanii Elenei Udrea, Moscalifar imi atrage atentia ca doamna ministru s-a imbracat nepotrivit pentru o iesire in oras la taiat de panglica. Iar cum pozele sunt publice pe Facebook le luam si  le analizam, in scop stiintific si fashionlogic bineinteles. Asa incat, de ce ti-ai lua pantaloni stramti, foarte mulati, tu ca ministru?

Asta ca sa nu zicem ca si fata din dreapta e imbracata la fel. O fi dress code obligatoriu ca toate fetele sa aiba aceeasi imbracaminte ca sefa? Asa se atrag fondurile europene? Daca da, atunci sa vina multe, mai multe. Unde’s banii? 🙂

 

Si cand ma gandesc ca blogurile cu guess […] n-au fost facute degeaba.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: