Care e limita decentei in politica?

Ca in declaratii nu e nici o limita in politica, asta o stim foarte bine. Ca nici la pumni nu e nici o limita si ca astia se impart in mod egal, asisderea. Dar la imbracaminte? Care e limita decentei vin si intreb. Ce se considera normal sa imbraci, ce se considera aiurea?

Astfel unul din fanii Elenei Udrea, Moscalifar imi atrage atentia ca doamna ministru s-a imbracat nepotrivit pentru o iesire in oras la taiat de panglica. Iar cum pozele sunt publice pe Facebook le luam si  le analizam, in scop stiintific si fashionlogic bineinteles. Asa incat, de ce ti-ai lua pantaloni stramti, foarte mulati, tu ca ministru?

Asta ca sa nu zicem ca si fata din dreapta e imbracata la fel. O fi dress code obligatoriu ca toate fetele sa aiba aceeasi imbracaminte ca sefa? Asa se atrag fondurile europene? Daca da, atunci sa vina multe, mai multe. Unde’s banii? 🙂

 

Si cand ma gandesc ca blogurile cu guess […] n-au fost facute degeaba.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: