Carrefour-online

Carrefour-online

Carrefour testeaza in Bucuresti o metoda de a-ti face cumparaturile online. Pentru asta au lansat siteul carrefour-online.ro, unde iti faci cont, pui produsele in cos, platesti online si iti vin produsele acasa.

carrefour online

Pentru ca s-a viralizat subiectul asta in ultima jumatate de ora pe Facebook, siteul merge foarte greu, dureaza cam 20 de minute pana va vine mailul de confirmare a contului, dar ajunge el intr-un final. Pe langa asta nu-mi place pentru ca nu au sixpack de Heineken. Ori eu doar pentru asta ma duc la cumparaturi, pentru ca ma duc, imi iau intai sixpack-ul si dupa aceea restul cumparaturilor. Zic ca sixpack-ul a scapat asa, involuntar, in cosul de cumparaturi.

Cred ca ar trebui sa faca si o rubrica din aia, ce vreti voi in magazinul asta online. Si sunt sigur ca vor primi raspunsuri decente si coerente de la oameni care chiar vor sa le foloseasca siteul. Nu de alta dar am mai colaborat cu Carrefour si sunt unul din putinele magazine din romania  fata de care clientii chiar au respect.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply