Nevoia de continut online

Nevoia de continut online

Teoretic ati zice ca e foarte mult continut online. Intr-adevar este, dar nu este genul ala de continut pe care sa stii ca il ai acolo. E genul ala de continut, ilegal, pe care trebuie sa il cauti si sa te chinui si sa-l iei.

Practic incepem si noi sa avem continut online pentru care sa merite sa platesti. De exemplu eu am dat 2 euro pe luna pe Seenow, doar pentru Comedy Extra. Adica vreau sa ma duc acasa, sa ii vad pe baietii de la comedy extra ca zdrangane pe televizor de capul lor fara sa ma stresez eu prea mult sa dau click, sa dau next, sa caut episodul urmator, sa vad reclame si asa mai departe.

Acum Voyo vine cu House of Cards exclusiv pe voyo.ro. Voyo e cu atat mai simplu cu cat din RDS il poti activa direct din panoul de administrare. Fara sa iti bati capul prea mult, factura si plata se fac pe platforma online de la RDS, intr-un singur loc.

Revenind la House of Cards. E cu baiatul asta:
HOUCAR_S01_KAT_0026_resize

Si arata cam asa:

Si e un serial pe care vrei sa-l vezi linistit. Asta pana cand ajunge la televizor. Sau poate ca tu ai altceva de facut cat timp e serialul la televizor si poate ca vrei sa-l vezi la munca.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply