Cars 2 (2011)

Trebuia sa vad si filmul. Iar asa cum trebuie, nu ma uit pe IMDB inainte sa vad cine, ce se intampla, la ce sa ma astept. Vreau ca filmul sa ma cucereasca, nu sa stiu ca in minutul 53 se intampla nu stiu ce faza.

Cars 2 ruleaza fin. N-am mai ras de vreo doi ani asa de mult la un film. Si bineinteles ca am avut de ce sa rad. De Owen Wilson – vocea masinii rosii, Lightning McQueen, ati auzit si l-ati vazut in multe alte filme. In schimb vocea personajului principal din film, Bucsa sau masina aia de tractare este data de Larry The Cable Guy. Restul deja   nu conteaza, astia doi fac tot filmul sa fie extraordinar.
Actiunea streseaza 3D-ul la maxim, desi nu sunt foarte multe efecte, dar totul se intampla foarte repede. Eu personal am avut momente in care ochii mi-au defocalizat imaginea. Dar la ecranul de 32 de metri trebuie sa te uiti in fiecare colt.

Si nu vreau sa va zic mai multe despre film, dar vreau sa va arat ce se intampla in spatele lui si cum a fost produs. De fapt cum merge treaba la studiourile Pixar, producatorii celor mai misto animatii. Iar ei fac asta de 25 de ani.

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply