Cat de sigur e bancomatul tau?

Azi am fost la piata si mi-a dat prin cap sa scot banii de la bancomat, pentru ca piata inca nu e atat de dezvoltata si de scumpa incat sa poti plati cu cardul. Am ajuns in fata bancomatului si surpriza.

6b8 uiw j9ii

Fanta in care trebuia sa introduc cardul de credit nu clipocea. La bancomatele Raiffeisen acolo unde introduci cardul e o gaura ce lumineaza. Ei bine cea din imagine nu facea asa, era neagra, stinsa, iar partea ce lumina era acoperita de o alta bucata de plastic in spatele careia se aprindeau beculete alea. Dar tu puteai vedea asta doar daca te apropiai sa te uiti suficient de insistent.

Cum n-aveam la indemana nici un card expirat sau de test am refuzat sa mai fac tranzactie la acel bancomat, mai ales ca nu mai avea niciunul din insemnele bancii acolo unde de obicei scria introduceti cardul, sau luati chitanta / banii. In schimb am incercat sa contactez banca la numarul de telefon afisat la intrare, in speranta ca vorbesc cu cineva sa ii explic ca bancomatul lor nu e ala pe care-l stiam eu cu 2 zile inainte. Dupa 5 minute in care ascultam muzica aia enervanta, am plecat la alt bancomat.

Drept urmare se pun  intrebarile: tu stii cum arata bancomatul de unde extragi bani? Ai putea sa vezi o diferenta atunci cand acesta are vreun dispozitiv ilegal pus pe el? Ai incredere in bancomatul de unde extragi banii?

Doar e duminica, puteam sa vorbim de altceva?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply