Masuri se iau intotdeauna dupa

In seara asta a luat foc ceva depozit pe undeva prin Bucuresti. Foarte bine zic, sa arda tot. La acest incendiu s-a deplasat si primarul Oprescu, a ajuns acolo, a vorbit la telvizor, a vazut cum arde si a plecat acasa. Dupa care, la 1 noaptea, se trimite urmatorul comunicat de presa, din care citez:

In urma incidentului din aceasta seara, Primarul General a decis ca impreuna cu Corpul de inspectori ai municipalitatii si cu reprezentanti ai Politiei Comunitare sa declanseze controale la toate depozitele aflate la periferia Capitalei, pentru verificarea autorizatiilor de functionare ale acestora.

Adica cum? Doar dupa ce a luat foc ceva se iau masuri de verificare? Astea nu se executau periodic, pentru a prelungi avizul de functionare? Astea nu se executau inoportun, asa ca e frumos si trebuie sa se justifice niste salarii de inspectori?

Hm! Hai sa mai dam foc la ceva sau sa amplificam un eveniment, poate astfel se vor desfasura controale si in alte domenii unde este nevoie de o mica reglementare. Pentru ca vad ca daca nu se intampla un ceva major, prin care oamenii sa apara la televizor sa se laude ca au fost si au facut … nu, nu se intampla nimic.

Sau suntem noi mult prea lenesi. Ziceam eu ca Eminescu e de vina, ala cu Luceafarul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply