Cat faci din Centru pana in Chitila? Dar Invers?

Ati votat ca nu se poate sa fac cel mult jumatate de ora din Chitila pana in centru? Dar invers? Asa a rezultat in sondajul asta, dar si alte discutii.

cat faci pana in centru din chitila1

Asa incat ne-am suit in masini si hai sa vedem. De fapt sa vedeti voi, va las sa vedeti cat se poate din centru pana in Chitila la Rezidenz.  Pe Iulia am trimis-o in Drumul Taberei, ca ei ii place in Bucuresti.

Si nici nu am luat-o pe nici o ruta optimizata. Puteti vedea acum cand m-am dus in Chitila pe ce strada am mers, desi GPS-ul zicea sa merg prin alta parte, am zis ca stiu eu. Si tot am facut putin. GPS-ul zice ca destinatia din Chitila e la 6 kilometri de Universitate. Drumul Taberei la ce distanta e? Nu consumi mai multa benzina pana in Drumul Taberei stand pe loc in trafic?

Videourile le-am filmat fix acum o saptamana cand ningea, nu era pic de politist pe strazi si toata lumea era in crize de nervi, stres de cumparaturi si toti mergeau cu masinile deci. Daca nu ma credeti pot urca pe youtube si filmuletele cap coada, ca asa s-au facut masuratorile, in acelasi timp, la aceeasi ora, eu pe traseul meu, Iulia pe traseul ei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply