Tot nu ati invatat sa va sinucideti

Ca sa fiu foarte carcotas tot nu ati invatat sa va sinucideti sau tipul ala avea contract cu PRO?  Adica, da, te arunci de pe balcon in plenul Parlamentului, dar totusi stai si tu doua secunde sa te prinda toate televiziunile in prim plan. Si daca tot vrei sa o faci, de ce n-ai urcat la etajul 2 ca sa fie intaltimea si mai mare, iar impactul mai dragut.

Acum ca sa o zic pe bune, nu exista sa te sinucizi. Am trecut prin asta, cacat, nu merita orice ar fi. Culmea, atunci eu tot de bani eram suparat. Iar doctorul de la spital mi-a zis ca ma rupe in bataie daca aude. Se acceptau doar note proaste la scoala si povesti de dragoste, dar nu bani. Banii se fac. Trebuie doar sa asuzi de doua ori mai mult pentru ei. Trebuie sa transpiri, sa mananci mai putin si banii ies.

Acum eu ce zic, ai o problema? Lucrezi in media, stii foarte bine sa iti faci problemele cunoscute, chiar daca pui un bilet si o urna de donatii la intrarea in cladire (iar apoi esti concediat), dar ti-ai impus punctul de vedere. Nu te duci sa te arunci de pe balcon.

Bine, aici intervine altceva.  Nu e singurul si nici primul din TVR care are tentative din astea. A mai fost unul care s-a spanzurat in subsol, cica a mai fost cineva care a facut un accident si cu asta ar fi trei persoane doar anul asta. Sigur nu e nici o problema la TVR? Acolo cand am fost ultima data am vazut cei mai reci si recalcitranti oameni cu putinta. Ei pe holuri nici macar nu se privesc in ochi unii cu altii.

Ati vazut valul de sinucideri live de pe ustream sau alte siteuri de livestreaming da? Acolo e toata atentia.

Intre timp iar suntem vedete in presa internationala: 1, 2, 3.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply