Ce gandesc femeile?

Aveam o discutie acum cateva zile: noi barbatii, porcii si nesimtitii astia ce suntem, ne gandim numai la sex. Hop tzop, una, doua, sex si gata. Cum noi ne gandim numai sa bagam in gaura si cum sa facem asta. Bineinteles discutia era purtata cu o femeie care nu zicea ca uraste barbatii ci doar acest tip de comportament.

Atunci hai sa ne gandim de ce facem asta? Din cauza voastra si explicatia e simpla, cine provoaca pe cine? Vine barbatul si sare asa hodoronc – tronc pe o femeie pe strada daca femeia aia nu-i zambeste sugestiv? Sau vine barbatul si trebuie sa nu se gandeasca la sex daca o tipa vine in pantaloni mulati sau vreo imbracaminte mulata sau descheiata astfel incat sa se genereze anumite idei?
Pai nu prea se intampla asta, iar acum ajungem intr-un moment in care femeile vor da vina pe barbati si ei pe femei. Adica daca femeile nu se macheaza si nu se imbraca provocator, barbatii nu le vor.

Si totusi. Femeile viseaza la Fat Frumos. Ele il vor pe acela care stie sa vina pe calul alb, sa aiba palosul gros, sa le salveze si sa le ofere protectie. Bullshit. Oamenii astia nu mai exista si daca mai exista sunt deja satui de manifestarile feminine.

Femeile zic ca ele nu vor sa faca sex, ele vor sa faca dragoste, sa simte sentimentul acolo, sa se simta dorite si asa mai departe. Dar atunci cand sunt dorite si le doare capul, nu se gandesc la cel de langa ele daca el are vreo problema, daca lui ii convine si macar se simte frustrat.
Cristina zicea ieri o replica de inchis gura: femeile trebuie iubite, nu intelese.  Are dreptate, bineinteles, dar cu ce le ajuta pe femei chestia asta. Daca ele nu vor sa se faca intelese si vor doar sa fie iubite, oare barbatii vor sa faca chestia asta? Oare le intereseaza pe femei acest mic amanunt?

Si daca femeile zic ca barbatii misogini se gandesc numai la sex, ele la ce se gandesc? La ponei roz pe pereti, eventual cu zvastica?

Hai, combateti-ma, eu stiu ce veti scrie in comentarii, ceilalti nu stiu 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply