Ce invata politicienii din online?

NIMIC BA … NIMIC !!

Acuma nu stiu cine e in spatele twiterului lui Tariceanu, dar imi place mult ca el o urmareste pe Diana sau pe blonda 🙂 Totodata sa notificam ca Tariceanu isi face reclama pe google, ceva de genul e mai bine in afara Bucurestiului decat aici, sau ca e mai bine la fetite … nu? Astept totodata sa se apuce Tariceanu sa dea mesaje personalizate pe twitter. Stiti … din alea cu @ in fatza.

bulaAnyway, daca va place Yoga in schimb, avem situl lui Geoana. Si te mai miri ca Geoana si-a facut un site de campanie pentru un sat unde oamenii sunt mai putini interesati de internet, ci de …. pepeni? Sau o fi si el afiliat la Misa iar noi nu stim.

Si daca tot nu v-ati saturat, il avem alaturi de noi pe domnul BULA, asta e de la alta formatiune politica. Pentru ca merita.

Sau sa ne mai distram cu niscaiva comunicate de presa de la PD-L

Ba … e haioasa campania asta electorala. E amuzanta rau de tot … noi n-avem nimic si ne batem joc de noi … vai de noi cat o sa plangem.

Update: tot televiziunea e de baza, pentru 10.000 de euro se asigura o seara … incendiara in garsoniera lui DD. Se include si Magda in pretz? Si te mai intrebi cum face Dan Diaconescu bani.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply