Ce isi doresc femeile de la barbati

Ce isi doresc femeile de la barbati

Va amintiti sper de articolul de mai devreme in care ziceam ca femeile romance prefera lumbersexualii. Iata ca  i-am gasit. Avem doi lumbersexuali get, beget. Ii cheama Sergiu si Andrei. Si iata-i cum manuiesc toporul la prima intalnire. Asa zicea in ghidul ala, asa au facut.

sergiu si andrei

Apropo, legat de asta mai e o vorba misto care pleaca de la un fapt real.

Când văd numele îndrăgostiților sculptate pe copaci nu mi se pare totuși foarte romantic.
Mă gândesc că e chiar ciudat cum de atât de mulți oameni pleacă la întâlnire cu cuțitul dupa ei

 

Bine bine, va las sa vedeti cum s-au descurcat baietii astia la intalnire si cum au aplicat reteta din povestea de mai devreme. Ma rog, cat de amuzanti pot fi ei.

Deci nu, femeile romance nu vor barbati care sa stie sa taie lemne, barbati care sa stie sa manuiasca focul sau care sa aiba 50 de mii de euro (aici mai discutam) in buzunar.

Dar femeile romance ar aprecia lucruri mai simple. Si daca te uiti pe pagina Lidl de Valentine’s sigur ai cateva idei pe care sa le pui in practica. Si daca nu ai prieten(a), le poti pune in practica pentru tine. Vad acolo niste bomboane care deja mi-au facut gura apa.

Untitled

 

Sau te poti orienta pentru ceva atragator pentru fata ta, daca ii cunosti marimile. Trebuie sa ii cunosti marimile. Daca nu, gasesti tu pe cineva care sa accepte marimile astea.

Untitled

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply