Ce mai face sectorul 4

Voi stiti cine e Adrian Inimaroiu? Adica cum arata, cand l-ati vazut ultima data la televizor, ceva de genul asta. Eu nu stiu si cica ma laud ca stau in sector la el. Pe google n-avem vreo poza recenta sau concludenta cu el asa ca n-am cum sa vi-l si arat, nu inca.

Aseara ma uitam prin spam list-ul de-l primesc in cutia postala. Pe langa Cora, Real si Carrefour ma trezesc cu o carticica albastra. Zic opaa, asta ori e de la iehovisti, ori e cine stie ce. Priveste sectorul 4 ! – Plan urbanistic integrat se numeste. Un nume al dracu de pompos ce mi-a dat de gandit la cat de mult o sa ma amuz citind carticica. Am intors-o si pe spate scrie: pentru aceasta lucrare nu au fost utilizati bani publici.

In carte, impartite pe zone si pe cartiere se desfasoara cam ce vrea sa faca primaria sectorului 4 anul asta. Am rasfoit-o uitandu-ma la poze. Are niste desene foarte comice pe care o sa vi le arat cat de curand, pana atunci vi le povestesc. E un doctor ce vine si consulta gropile din asfalt ca sa vada ce boala are, e un baiat cu un agregaj de asfaltat ce vine si asfalteaza tot de la gropi, parcuri si spatii verzi si mai e un nene de se ocupa de spatiile verzi in timp ce toate babele din sector ce stau pe banci saliveaza dupa muschii lui.
Trecand de poze, in plan administrativ astia vor sa reabiliteze tot sectorul si sa bage apa prin unele parti ce nu au apa. Uitandu-ma la ce ma intereseaza astia vor sa asfalteze strada mea. Eu zic ca n-ar fi bine, asa cum mai zic atunci cand chem un taxi, veniti pe strada si opriti la al 3-lea santz, acolo puteti opri si cobor eu. Sau mergeti pe aici si opriti la al 3-lea santz.
Sunt foarte sceptic cand vine vorba de reabilitari si asflatari. Pentru ca nu se vor putea face, dar e bine sa dam un ban in plus, sa mergem sa spoim peste tot si sa vedem ce rezolvam la alegeri.
De ce n-a aparut cartea asta si anul trecut, de ce n-am primit-o (primito) si acum doi ani de zile, astea cred ca sunt intrebari retorice. Iar ca sa ma leg strict de ceea ce facem noi aici, adica internet … situl ps4.ro ne arata ca – ULTIMA ACTUALIZARE: 06.12.2006 –

Bai … eu am o problema? In ce an suntem acum? E al doilea site care imi zice chestia asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: