Pensia privata si repartitoarele

Dupa ce mi-am facut pensie privata la vecina, a venit sa imi confirme de data asta ca s-a si realizat docomentul. Mi-a dat o copie dupa actele de pensionare. M-am bucurat de ele si m-am intors inapoi in pat.

La 1 minut suna iar vecina la usa, de data asta cerandu-mi adresa postala de la Realitatea TV. Mi-a zis ca vrea sa le trimita o scrisoare pentru simplul motiv ca chiar daca are repartitoare facturile au continuat sa creasca. Eu zic ca se inseala, facturile n-au continuat sa creasca, ar fi primit de plata pe repartitoare chiar daca ar fi avut caloriferele oprite.

Am stat si am consolat-o spunandu-i adresa, asigurand-o ca plicul ei va fi citit, ca nu va fi uitat acolo undeva si ca totul va fi bine. In schimb mi-am dat seama ca am exagerat cand am scris chestia asta despre repartitoare. Adica ele fac o treaba buna daca n-ar inregistra si caldura din casa, iar daca o saptamana de calorifer oprit n-ar insemna doar o economie de 1 leu la intretinere.

Sa-i zic vecinei ca vreau locul ei de parcare?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: