Ce ne asteapta la Bucuresti

O sa vorbesc iar despre politica, acum ma refer la Primaria Capitalei, la ce ne asteapta pentru Bucuresti. Avem o droaie de candidati, l-am vazut pe unul Huidu, si inca ma gandesc daca are legatura cu Serban sau nu. Sunt o groaza de candidati la primaria generala si ma tem ca nu ii stiu pe toti. Nici nu-mi permit sa cred ca am dat mana cu cineva, dar ma gandesc cat de mult se vor implica ei pentru Bucuresti.

Hotnews a realizat un articol in care a monitorizat activitatile principalilor candidati la Primaria Capitalei, in emisiunile de la TV. Din toate emisiunile TV monitorizate reiese cam cum e fiecare candidat in parte si ce urmareste.

Pe moment ma gandesc ca e din cauza fostei apartenente la PSD, dar Oprescu n-a prea vorbit de programul sau electoral. A vorbit mai mult de sine si despre persoana sa. Asta imi da mie de gandit, dar imi amintesc de faptul ca Sorin Oprescu isi dezvolta foarte mult cultul personalitatii. A facut asta de fiecare data in fiecare spital in care a fost director. Si imi amintesc aici de tablourile cu el din cabinetele medicilor.

Si daca tot e din PSD, Oprescu e prieten si cu Diaconescu. Acuma stau sa ma intreb cum au fost ei prieteni si cum sunt acum “dusmani”, sau mai bine le zicem contracandidati. Sau ce o sa avem? Doneaza cineva voturile in fata altcuiva?

Si daca ne gandim ca PSD sustine PNL-ul la guvernare, mai avem o optiune. O axa Oprescu – PSD – PNL pentru primaria Bucurestiului. Si daca va castiga unul din ei, ceilalti il vor sustine. Si totusi nu cumva e cam mare ciolanul asta?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: