Ce ne asteapta la Bucuresti

O sa vorbesc iar despre politica, acum ma refer la Primaria Capitalei, la ce ne asteapta pentru Bucuresti. Avem o droaie de candidati, l-am vazut pe unul Huidu, si inca ma gandesc daca are legatura cu Serban sau nu. Sunt o groaza de candidati la primaria generala si ma tem ca nu ii stiu pe toti. Nici nu-mi permit sa cred ca am dat mana cu cineva, dar ma gandesc cat de mult se vor implica ei pentru Bucuresti.

Hotnews a realizat un articol in care a monitorizat activitatile principalilor candidati la Primaria Capitalei, in emisiunile de la TV. Din toate emisiunile TV monitorizate reiese cam cum e fiecare candidat in parte si ce urmareste.

Pe moment ma gandesc ca e din cauza fostei apartenente la PSD, dar Oprescu n-a prea vorbit de programul sau electoral. A vorbit mai mult de sine si despre persoana sa. Asta imi da mie de gandit, dar imi amintesc de faptul ca Sorin Oprescu isi dezvolta foarte mult cultul personalitatii. A facut asta de fiecare data in fiecare spital in care a fost director. Si imi amintesc aici de tablourile cu el din cabinetele medicilor.

Si daca tot e din PSD, Oprescu e prieten si cu Diaconescu. Acuma stau sa ma intreb cum au fost ei prieteni si cum sunt acum “dusmani”, sau mai bine le zicem contracandidati. Sau ce o sa avem? Doneaza cineva voturile in fata altcuiva?

Si daca ne gandim ca PSD sustine PNL-ul la guvernare, mai avem o optiune. O axa Oprescu – PSD – PNL pentru primaria Bucurestiului. Si daca va castiga unul din ei, ceilalti il vor sustine. Si totusi nu cumva e cam mare ciolanul asta?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: