Semafoarele inteligentei mele

Aseara am zis ca a fost o intamplare. Au pus in functiune semafoarele inteligente si am facut cu jumatate de ora mai mult. Mai practic am facut 45 de minute de la Piata Victoriei la Romana, pe Lascar Catargiu, cu semafoarele lor inteligente cu tot.
Azi dimineata la fel, injuraturi, stat in trafic, muit, claxonat.

Stau si ma intreb, daca ma sui pe masina si arat semne obscene la camerele alea ce filmeaza intersectiile cum se intampla? Se intampla ceva? Sau daca ma dau jos si il iau la bataie pe politistul ala se numeste ultraj? Nu de alta dar ajungi undeva la capatul rabdarilor. Sau daca opresc masina in mijlocul intersectiei se numeste dosar penal?

Si inca o chestie, o data cu mega, ultra, super semafoarele astea care nu sunt deloc inteligente, proiectul ala cu eu nu blochez intersectia isi pierde valabilitatea. Ma mai gandesc o chestie. Semafoarele astea sunt sincronizate, dar sincronizarea si inteligenta lor nu cumva e data de oamenii de la centru care sa schimbe culorile? Asa s-ar justifica problemele.

Mai am o idee, daca Magheru e blocat si cineva suna la ambulanta, categoric toate semafoarele trec pe verde ca sa treaca ambulanta aia. Asa ca se deblocheaza Magheru daca cerem ambulanta in locul unde ne aflam ca sa primim verde la semafor cand vine ambulanta 😉

Ah , aici sunt amplasate magnificile semafoare, mai departe nu 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: