Ce se intampla cu masina la service

Eu sunt foarte multumit de service-ul meu. Baietii sunt de treaba si facandu-si munca asa cum trebuie, mi-au castigat increderea. Chiar atat de mult incat sa-mi las lucruri de valoare prin masina. Adica ei sunt atat de multumiti de munca lor si au si salarii suficiente (la cat e manopera pe ora cred si eu), astfel incat sa fie focusati spre indeplinirea obiectivelor nu spre ciubucuri sau alte prostii.

Imi place ca de fiecare data de cate ori ma duc cu masina in service, ma intreaba ce am nevoie, imi recomanda lucruri, vorbesc cu mine despre masina ca si cum ar vorbi cu un prieten, nu ca si cum ar vorbi cu un client care trebuie sa ramana fara bani acolo. Si culmea, nu sunt interesati sa-mi vanda toate prostiile, ci sa fiu eu multumit si sa recomand probabil si altora service-ul lor.

Si daca v-ati intrebat vreodata ce se intampla cu masina in service, dupa ce tu lasi cheile, iata. Am lasat camera video in masina, pornita. Asa incat aceasta a inregistrat tot. De la discutie, la cum se intampla o revizie si ce au facut acestia cu masina mea dupa aceea. Nimic diferit daca am camera pusa sau daca nu aveam camera pusa. Oamenii si-au facut treaba.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: