Cum sta politia la panda

Eu aveam un stres cu intersectia de la Dimitrie Cantemir cu bulevardul Marasesti, acolo unde toti soferii se baga pe banda care ar trebui sa faca stanga si ei de fapt merg inainte. Si iti taie calea si trebuie ori sa ii injuri, ori sa ii claxonezi ori sa te cramponezi in cel din fata ta si sa nu ii lasi sa se bage.

Asta pana saptamana trecuta cand si politia i-a luat la trecut pe rosu.

Initial eu ma suparasem pe faptul ca politia a avut o actiune in Bucuresti prin care i-a pandit pe cei care incalca legea, folosind masini neinscriptionate si destul de ascunsi in trafic. Dar de fapt au folosit solenza galbena, cu radar de la Politia Rutiera si au avut si un baiat cu o camera video care a filmat toate aceste actiuni in trafic.

Drept urmare, ati incalcat legea crezand ca nu va vede nici un politist luati de aici.

Teoretic ar fi bine ca aceste actiuni sa fie mai dese. Practic, ar fi bine ca aceste actiuni sa fie urmate de amenzi si sanctiuni. Altfel traficul va ramane la fel de haotic si experiente asemanatoare ale acelora care se duc si trec pe rosu la Burebista, vor mai tot fi. Asta ca sa nu zic ca au toate sansele sa dea peste pietoni.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply