Ce stiu vedetele ca sarbatorim pe 1 decembrie

Problema e ca nimeni n-a spus ca pe 1 decebmrie sarbatorim ziua PROTV. Problema e ca nimeni nu le taxeaza pe acestea, mai mult decat atat statul roman nu e interesat sa isi promoveze si sa isi educe oamenii cu ocazia zilei nationale.

In afara o greseala din asta din partea vedetelor lor este taxata rau de catre toata presa. Vedeta aia ori trebuie sa vina sa isi demonstreze lectia invatata ori e desfiintata. Si mi se pare normal, vedeta iti promoveaza tara mult mai mult decat Basescu sau ministrul de externe. Cum ar fi ca INNA sa se duca undeva si sa fie intrebata cand e ziua Romaniei si ea sa nu stie sa raspunda.

La parada de la 1 decembrie (poze 1, poze 2), a venit la un moment dat un nene din asta de la armata intreband jurnalistii. Vreti la cadru pe cineva din armata care sa vorbeasca? Da, nu? Nu conteaza atunci. Cum adica sa nu vrei pe cineva la cadru? Oamenii trebuie sa stie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: