Primul site de stiri din .ro in HTML 5

Cand am fost la San Francisco am zis ca trebuie sa fac si acasa cel putin atat cat s-au laudat partenerii Microsoft la lansarea internet explorer 9 beta.

O super realizare personala de anul asta e ca REALITATEA.NET este primul site de stiri din Romania care iti ofera experienta HTML 5  si CSS3 (elementele au fost realizate de HPC Consulting) . Mai mult decat atat iti da si niste bani de buzunar si te invita in redactie ca sa fii redactor sef pentru o zi.

Nu, n-am facut tot siteul in HTML5 pentru ca e putin cam complicat in acest moment, spre exemplu Firefox inca nu ofera experienta HTML5. Doar Chrome si Internet explorer 9 beta ofera o experienta HTML5 satisfacatoare. Drept urmare, pentru a participa la concursul de pe realitatea.net trebuie sa intrati pe realitatea.net/ie9 folosind internet explorer 9, sa va alegeti stirile pe care voi le considerati importante. Le  trageti in bucata de stiri favorite, le salvati si le inscrieti in concurs. Aveti sansa sa castigati 500 de dolari.e

Si inca un motiv pentru care trebuie sa intrati acolo, este singura pagina care ofera stirile importante de pe realitatea.net fara publicitate.

Atat pentru Realitatea.net cat si pentru piticu.ro am pus doua taguri in head, care iti ofera task-uri sau shortcut-uri in taskbar, asa cum ar trebui sa faca orice site.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: